Fruitige en hartige repen op basis van noten en granen, biologisch en zonder gluten

GRATIS BEZORGING
vanaf €49

Gratis levering Justnuts

Wij werken met Chronopost om de producten zo veiulig en snel mogelijk bij jullie te krijgen (Nederland en België). Je kunt zelf kiezen of je het naar een Pickup point wilt laten sturen, of gewoon naar je eigen adres. Chronopost international levert in 48-72 uur* zodra zij het pakketje hebben ontvangen.

*De aangegeven leveringstijd van de bestelling komt overeen met de levering zodra het pakket is aangekomen bij de vervoerders.
Let wel op dat de tijd tussen het plaatsen van de bestelling en de aankomst bij de transporteur niet mee telt bij de totale leveringstijd. Dit kan 1 werkdag duren.
NEDERLAND 

4.90 

LEVERING 48-72 uur* 
AFHAALPUNT 
Gratis bij aankoop vanaf  €49.90


 5.90 

LEVERING 48-72 UUR* 
OP EEN ADRES NAAR KEUZE
Gratis bij aankoop vanaf  €49.90

BELGIË

4.90 

LEVERING 48-72 uur* 
AFHAALPUNT 
Gratis bij aankoop vanaf  €49.90


 €5.90 

LEVERING 48-72 UUR* 
OP EEN ADRES NAAR KEUZE
Gratis bij aankoop vanaf  €49.90

Om u zoveel mogelijk aankoopcomfort te geven, zijn de verzendkosten gratis bij een aankoop vanaf 49,90 euro! Daar bovenop bieden wij vaak aanbiedingen waarbij je onze producten kunt kopen voor een speciale prijs. Ons doel is om jullie gelukkig te maken, en om het winkelen op onze website, van het kiezen van de producten, tot het pakket ontvangen en de producten proeven, zo leuk en lekker mogelijk te maken. Het gaat ons dan ook aan het hart om een bereikbare klantenservice te bieden. Jullie kunnen contract met ons opnemen per e-mail, chat of per telefoon. Zodra de bestelling bij ons is verzonden, en deze dus in de handen is van Chronopost, kun je het pakket volgen met het trackingnummer wat toegestuurd wordt per mail. De website van Chronopost, waar je de exacte status van de bestelling kunt zien, is beschikbaar in 5 verschillende talen.