Fruitige en hartige repen op basis van noten en granen, biologisch en zonder gluten

GRATIS BEZORGING
vanaf €49

3% biologische kruiden

Zwarte peper

Zwarte peper

Wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Zijn goede eigenschappen: Spijsvertering, stimuleert de afscheiding van maagsappen, helpt afslanken (het bevorderd de productie van warmte voor het lichaam, deze reactie verbrandt energie), antiseptisch, antioxidant, versterking van het immuunsysteem, helpt tegen depressie en angststoornissen. Consumeren het hele jaar door

Gember

Gember

Deze wortel zit vol deugden: Verbeterd de spijsvertering, helpt bij vetverbranding, natuurlijke anti-inflammatoire en een uitstekende versteviging en versterking van het lichaam. Opmerking voor alle moeders-to-be: Gember helpt tegen misselijkheid en braken! Zeer effectief in de eerste maanden van de zwangerschap en uiteraard zonder risico voor de baby. Consumeren het hele jaar door

Komijn

Komijn

Verhoogt de eetlust, stimuleert de spijsvertering, verminderd een opgeblazen gevoel, verminderd intestinale spasmen, vecht maagpijn, kalmeert lichamelijke rillingen, stop de koorts en helpt tegen slapeloosheid Consumeren het hele jaar door Komijn heeft veel verschillende, goed eigenschappen. Het verhoogt de eetlust, stimuleert de spijsvertering, verminderd een opgeblazen gevoel, verminderd intestinale spasmen, vecht tegen maagpijn, kalmeert lichamelijke rillingen, stopt de koorts en temperatuurverhoging en daarnaast ook tegen slapeloosheid.

Kurkuma

Kurkuma

Als je slechts één specerij mocht kiezen, dan zou het kurkuma zijn. Dat zeggen we omdat ze wel 580 gezondheidsvoordelen op haar naam heeft! Onder andere: Antioxidant en voorkomen van beschavingsziektes: kanker, diabetes, auto-immuunziektes.

Koriander

Koriander

Het stimuleert de eetlust en verlicht de irritatie veroorzaakt door bepaalde voedingsmiddelen. Daarnaast bevat koriander ook veel voedingsstoffen en mineralen zoals calcium, kalium, magnesium en fosfor. Het kan het lichaam ontgiften van zware metalen doordat de giftige stoffen worden geabsorbeerd en worden geëlimineerd via de urine en zweet Opmerking voor moeders die borstvoeding geven: Als je problemen hebt om melk te produceren na de bevalling, is het raadzaam om thee van koriander te drinken.

Kaneel

Kaneel

Helpt in de spijsvertering (opgeblazen gevoel, krampen), helpt tegen vermoeidheid en slaperigheid, antiseptische en antioxidant kwaliteiten, krachtige anti-inflammatoire, helpt het verlagen van bloedsuiker en cholesterol. Uitmuntend in de winter door de goed eigenschappen in de ademhaling en KNO.