Fruitige en hartige repen op basis van noten en granen, biologisch en zonder gluten

GRATIS BEZORGING
vanaf €49

Ons verhaal

Wij houden ontzettend veel van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen. Het is dan ook wel bekend, dat daar ook veel eten bij hoort. Worden de beste herinneringen niet gemaakt aan tafel, omringt met familie en vrienden? Wat is er nu beter dan de beste lokale gerechten van het land te ontdekken en te proeven? Gedurende onze reizen, hebben wij veel passie voor lokale kruiden ontwikkeld en deze namen we mee terug van onze vakantie. Wie kruiden zegt, zegt lekker eten. Onze oprichters deden dit ook, eenmaal thuis begonnen ze te koken met deze exotische kruiden, niet wetende dat ze uiteindelijk de Justnuts repen zouden ontdekken…

Kruiden om mee te nemen

Met het drukke schema van onze oprichters, waren ze gewend om vaak snacks te eten die te vet, te zout en ongezond zijn. Ze zochten dus een concept, een nieuw, innovatief idee. Dat idee liet niet lang op zich wachten. Natuurlijk dachten ze meteen aan de kruiden die ze hadden meegenomen van over de hele wereld en de hartige energie repen van Justnuts werden geboren! Een gezonde snack, innovatief, vol met energie uit de noten en zaden met de heerlijke smaak van de kruiden.

Dagelijkse innamen van kruiden

Specerijen dienen niet alleen voor het op smaak of kleur brengen aan je gerechten, ze zitten vol met voordelen! Het elke dag eten van specerijen is goed voor je gezondheid, omdat ze vol met vitaminen en mineralen zitten. Ze vervullen zelfs de een aantal dagelijkse behoeften. Consumeer ze het gehele jaar door en het effect is bewezen. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van de specerijen die zijn gebruikt in de hartige Justnuts repen.